Business on Bike

Velkommen til Business on Bike - Danmarks første industrielle netværk på hjul.

Business on bike

Som medlem bliver du inviteret til en række arrangementer hvert år. Vi opbygger møderne med udgangspunkt i følgende:

  • Et interessant oplæg med udgangspunkt i sportens verden
  • En cykeltur eller anden aktivitet med afsæt i cykling
  • Netværk og røverhistorier - ofte i kombination med lidt godt til ganen

Idéen er at lære af de bedste og give dig mulighed for at vende de udfordringer, du tumler med i din virksomhed med ligesindede. Ud over din professionelle interesse i industrien skal du også være så passioneret for motionscykling, at du har en racer med klikpedaler.

 

Wurth Industri Danmark A/S indsamler og behandler de personlige data, som er oplyst i nærværende formular, til at behandle din forespørgsel.

Bemærk venligst markeringen af de obligatoriske felter i formularerne.

Lovhjemlen for behandlingen af de ufravigelige data er art. 6 stk. 1 lit. b i persondataforordningen, gennemførelse af (for-)kontraktlige foranstaltninger.

Behandlingen af de data, som du har meddelt frivilligt, sker på grundlag af art. 6, stk. 1, lit. f i persondataforordningen. Herefter er en behandling tilladt, som er nødvendig til bevaring af vores berettigede interesser. Vores berettigede interesse består i at tage kontakt til jer i at forbedre vores rådgivningskvalitet og i nemmere at kunne tage kontakt til jer i tilfælde af spørgsmål.

De indsamlede data gemmes af os kun så længe, som det er nødvendigt til behandlingen af din forespørgsel samt til at tage kontakt til dig. De vil herefter blive slettet.

Supplerende oplysninger om databeskyttelse, især om din ret til information, rettelse, sletning, begrænsning af behandlingen, modsigelse og indsigelse, fremgår af vores databeskyttelseserklæring.