Innovation til industrien – Industri 4.0

Takin part in your Business

Innovation er en stor del af Würth Industri og vores tilgang til markedet. Når vi udvikler produkter, som ikke er set før – hvilket vi ofte gør - er det med innovation som grundsten.

En innovativ løsning, som flere brancher i dag bruger, er CPS® - C-Part Solutions, som tilbyder skræddersyede forsynings- og logistikkoncepter. En løsning, der kom til verden takket være vores innovationsevne og mod på at udfordre den traditionelle levering af C-Parts.

Hvorfor være innovative?

Vi er innovative, fordi vi er en del af vores kunders udvikling. Hos Würth Industri tror vi nemlig på, at et tæt samarbejde skaber værdi. Derfor har vi skabt konceptet ”Taking part in your business.” For os handler et samarbejde ikke om at presse standardløsninger igennem, men om at skabe værdi med det stærke produktudvalg og ressourcebesparende løsninger. Og det betyder ofte, at vi skal være innovative – så du kan fokusere på din kerneforretning.

Du kan finde os her:

Winwork

Kom i kontakt med vores dygtige medarbejdere

God innovation kræver nysgerrighed og mange spørgsmål, og dem vil du finde ud af, at vi er gode til at stille. Men måske har du et spørgsmål? Ring i dag, og bliv klogere på, hvordan vores innovationsevne kan skabe værdi for dig og din virksomhed.

Benny Rodam
Key Account Manager
+45 3037 1635
Email

Bente Nielsen
Key Account Manager
+45 2080 9826
Email

Thomas Blumensaat
Key Account Manager
+45 2080 9831
Email

Keld Simonsen
Key Account Manager
+45 3037 1620
Email

Bo Ottestad
Purchasing, Tech & Quality Manager
+45 4193 2868
Email