Kontrolleret kvalitet i alle led

Takin part in your Business

Når du køber befæstelse og C-Parts hos Würth Industri, får du leveret produkter, som har været igennem en striks kvalitetskontrol. Vores egne krav til vores leverandører og produkter er højere, end DIN, EN og ISO foreskriver.

Ekstraordinære høje forventninger tilbefæstelse og C-Parts

Hos Würth Industri har vi et indgående kendskab til vores leverandører.

Alle vores faste leverandører og produktionssites får både anmeldte og uanmeldte audits, som kontrollerer, at produktionen lever op til de krav, vi stiller. Det bliver til mere end 800 årlige audits udført af Würth gruppens egne Supplier Quality Engineers (SQE).

Hos Würth Industri har vi et tæt samarbejde med SQE-organisationen, som er ansvarlige for vores leverandør-kvalitet, ligesom vores medarbejdere er med på audits.

For vores kunder betyder dette, at de får en leverandør af C-Parts og befæstelse med indgående kendskab til produktionsmetoder og -muligheder, altid med den rette kvalitet som udgangspunkt.

image

Kvalitetstest på egne laboratorier

Ikke alene kvalitetstester vi vores leverandører. Vi udfører også omfattende produkttests på voresegne laboratorier eksempelvis hårdheds- og styrketest. Målet med denne omfattende proces er helt enkeltat undgå fejl og skabe mest mulig værdi og sikkerhed for dig som kunde.

Kom i kontakt med vores dygtige medarbejdere

Vil du høre mere om vores kvalitetskontrol og leverandørstyring? Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.

Bo Ottestad
Purchasing, Tech & Quality Manager
T +45 4193 2868
Email