Når kvaliteten skal være et bærende element

Takin part in your Business

Et af Würth Industris kerneområder er befæstelse til stålkonstruktioner. Her er det afgørende, at bæreevnen og slidstyrken er i top. Men hvordan sikres det? Det starter allerede ved udvælgelsen af den rigtige leverandør, som vi løbende auditerer og godkender. Eksempelvis kvalitetstester vi bæreevne og slidstyrke fra vores laboratorie.

Vores medarbejdere vejleder dagligt kunder om valg af rette produkt. Vi er gerne din sparrings- og samarbejdspartner, når du skal vælge befæstelse til dine stålkonstruktioner og projekter.

Vi står samtidig inde for, at både lovgivningen samt dine kvalitetskrav bliver overholdt, da vi leverer den påkrævede dokumentation.

Levering når behovet opstår

Hos Würth Industri møder du udelukkende engagerede medarbejdere, som med glæde finder den mest optimale løsning til jeres behov. Ingen behov er ens – særligt ikke når det er befæstelse til stålkonstruktioner. Derfor vil du opleve, at vi arbejder agilt og sælger mere end bare skruer og bolte; vi vejleder og gør en forskel for jeres effektivitet.

image

“Det er dejligt nemt, og vi sparer både penge og timer”

Imke Wagemarkers,
Værkfører hos Aasted Aps

Kom i kontakt med vores dygtige medarbejdere

Ring i dag, og bliv klogere på, hvordan Würth Industri kan hjælpe jer. Vores medarbejdere er klar med god og personlig sparring.

Bente Nielsen
Key Account Manager
+45 2080 9826
Email

Thomas Blumensaat
Key Account Manager
+45 2080 9831
Email

Keld Simonsen
Key Account Manager
+45 3037 1620
Email