Syrefast højstyrke befæstelse til vindmølle- og offshoreindustrien

Takin part in your Business

Alle led i vindmølleindustrien kan få gavn af Würth Industris levering af befæstelse samt andre C-Parts. Med et indgående kendskab til vindmølleindustrien overholder vi altid lovgivningen og kan vejlede og tilbyde sparring. Vi kan også tage vores globale bagland i brug, som samarbejder med alle de førende producenter i verden.

Hvis I mangler et produkt, som ikke er på markedet, kan I drage nytte af vores udviklingsafdeling i brug. Herfra kan vi udvikle produktet til jer, og vi kan også hjælpe med produktionen. Til sidst står du med et produkt i højeste kvalitet, som overholder krav og lovgivningen.

Specialiseret vejledning og fleksibel levering

Hos Würth Industri møder du udelukkende engagerede medarbejdere, som med glæde finder den mest optimale løsning til jeres behov. Ingen behov er ens – særligt ikke i vindmølleindustrien. Derfor vil du opleve, at vi arbejder agilt og sælger mere end bare skruer og bolte; vi vejleder og gør en forskel for jeres effektivitet.

image

“Det er dejligt nemt, og vi sparer både penge og timer”

Imke Wagemarkers,
Værkfører hos Aasted Aps

Vi sidder klar til at hjælpe

Ring i dag, og bliv klogere på, hvordan Würth Industri kan hjælpe jer. Vores medarbejdere er klar med god og personlig sparring.

Bente Nielsen
Key Account Manager
+45 2080 9826
Email

Thomas Blumensaat
Key Account Manager
+45 2080 9831
Email

Keld Simonsen
Key Account Manager
+45 3037 1620
Email