En rentabel håndtering af C-Parts

C-Part Management

Hvis du vil effektivisere, så er C-Parts et godt sted at starte. De små artikler med en lille værdi tager mange af jeres ressourcer. Set med de rentable briller giver det et stort optimeringspotentiale. Vi ved, at der er effektiviseringsmuligheder.

Gør-det-selv-håndtering er omfattende og tidskrævende. Lad hellere automatiserede processer overtage det manuelle arbejde. Det er den indstilling, vi arbejder med, når vi håndterer jeres C-Parts.

Med adgang til over 1.000.000 produkter i vores sortiment, kan I reducere antallet af leverandører. Jeres indkøb sparer derfor en masse tid på håndtering med diverse leverandører, da vi er i stand til at levere, hvad I har brug for.

15km

På vores centrallager sørger over 15km transportbånd for, at dine artikler kommer hurtigt og nemt frem til pakkecentralen.

5%

C-Parts fylder omkring 5% af virksomheders indkøbsbudget, men helt op til 85% af tidsforbruget. Würth Industri kan optimere tidsforbruget for jer.

1800

Würth Industri servicerer mere end 1800 Kanban-kunder, hvor automatiserede processer dagligt sparer virksomhederne tid og ressourcer.

image

Men vi gør mere end det

Optimal håndtering af C-Parts kan gøre en forskel for jer. Det vil flytte jeres virksomhed fra en traditionelle tankegang til en ny ressourcebesparende tid. Med vores kompetencer indenfor innovation, TECH og logistik identificerer vi de rentable løsninger, som flytter jeres forretning.

image

En hjælp til jeres forretningsmål

Gør noget godt for jeres effektivitet. Bliv klogere på jeres materialeforbrug. Det vil gavne jeres konkurrencekraft. Og det starter med en systematiseret og dermed rettidig levering af C-Parts, som sørger for, at I slipper for håndtering. Værdikæden forenkles, og det giver en øget gennemsigtighed i produktionen.

image

Den oversete sandhed om 5% af indkøbsbudgettet

C-Parts fylder omkring 5% af virksomheders indkøbsbudget, men sådan forholder det sig ikke for tidsforbruget. Helt op til 85% af tidsforbruget går til de små artikler, og det gør C-Parts til en bekostelig affære. Når vi står for jeres C-Parts håndtering, effektiviserer vi ikke kun, vi ser også på ressourcebesparende løsninger – ring og hør resten.

Tag initiativet og gør noget godt for jeres effektivitet

En succesfuld effektivisering kræver løbende diskussion og dialog. Vi hjælper dig gerne med at få svar på, hvor meget din virksomhed kan effektivisere processerne og spare på materialeforbruget. Ring i dag, og bliv klogere på fremtidens C-Parts levering.

Benny Rodam
Key Account Manager
+45 3037 1635
Email

Bente Nielsen
Key Account Manager
+45 2080 9826
Email

Thomas Blumensaat
Key Account Manager
+45 2080 9831
Email

Keld Simonsen
Key Account Manager
+45 3037 1620
Email

Klaus Thomsen
CPS Manager
+45 2080 9816
Email