Én projektleverandør er rigeligt – og mest effektivt

C-Part Management

Få dit projekts mange C-Parts leveret fra én leverandør. Du vil få leveret de artikler, du skal bruge, når du skal bruge det, der hvor du skal bruge det. Hos Würth Industri går vi særligt op i, hvad du skal bruge. Korrekt levering er vores varemærke, og vi holder et vågent øje med sammensætningen af artiklerne og kommer med input til den bedste løsning.

Du slipper for flere mails og at kommunikere med flere leverandører på én gang. Vores sortiment har over 1.000.000 C-Parts, og vi er altid lagerførende på de mest anvendte artikler. Derfor kan vi hurtigt sende de nødvendige artikler enten til jer eller direkte til site.

image

Du kan som kunde koncentrere dig om projektledelse og jeres spidskompetencer omkring fremstilling af slutproduktet. Vi sørger for det praktiske omkring artiklerne. Vi deltager også gerne i analyse-, specifikations- og projektfasen og deler erfaring og teknisk viden.

image

Er der referencer til EN1090, EN14399 og/eller EN15048, er vi lagerførende i de gængse dimensioner. Resten skaffer vi fra vores store netværk af producenter, som vi auditerer og kvalitetstester for at sikre, at vores egne høje kvalitetskrav bliver overholdt.

Vi har hjulpet

Fortæl om dit projekt

Står du og mangler assistance til et projekt? Du kan forvente hurtigt og komplet svar på dine projektforespørgsler.

Bente Nielsen
Key Account Manager
+45 2080 9826
Email