Effektivisér produktionen med automatisk levering af C-Parts

Fremstilling

Würth Industri tilbyder nogle af markedets mest ressourcebesparende løsninger. Systemerne frigiver mange ressourcer internt i jeres virksomhed. Med automatisk genbestilling er varerne altid tilgængelige. Jeres indkøber slipper for småordrer og de mange leveringer, som mindsker effektiviteten. I stedet kan de frigjorte ressourcer flyttes til produktion, som med færre omkostninger øger dens output. Der er derfor tale om en effektiv varehåndtering - der har til formål at flytte ressourcer fra aktiviteter, som ikke bidrager til effektiviteten - til at være en konkurrencemæssig fordel.

Fuld kontrol og fri tilgængelighed

Udleveringssystemerne bestiller, overvåger og håndterer jeres materialeforbrug på én og samme tid. Via det højteknologiske system, taler automaten sammen med Würth Industri, der sørger for direkte og hurtig leverance. Det bagvedliggende system gør jer klogere på jeres materialeforbrug og kan bidrage til en LEAN produktion. Med andre ord, I får større output for mindre input. Med Würth Industri som samarbejdspartner og leverandør vil I kunne effektivisere produktionen, lageret, indkøbet og bogholderiet - og derved øge konkurrenceevnen. Overlad trygt håndtering af C-Parts til en automatiseret proces, som Würth Industri er markedsledende indenfor.

Læs mere om de forskellige muligheder indenfor udleveringsautomater

image

Würth Industri er en markedsledende leverandør

Der burde ikke gå meget tid med C-Parts. Men det gør der. Målt på tidsforbrug og volumen er C-Parts et nøgleelement i produktionen. Et samarbejde med Würth Industri vil sikre jer effektive processer, som frigiver tid til at skabe mest mulig værdi for jeres virksomhed.

image

Würth Industri sikrer at I:

  • Aldrig løber tør for C-Parts
  • Har bedre kontrol over aktiver
  • Får gennemsigtighed i materialeforbruget
  • Får mindst 15-20% reduktion i forbrug
  • Effektiviserer jeres arbejdsprocesser

Få større output – med mindre input

Vi hjælper dig gerne med at få svar på, hvor meget din virksomhed kan effektivisere processerne og spare på materialeforbruget ved at overgå til automatiserede udleveringsystemer. Ring i dag, og bliv klogere på fremtidens C-Parts levering.

Benny Rodam
Key Account Manager
+45 3037 1635
Email

Klaus Thomsen
CPS Manager
+45 2080 9816
Email