Effektiv levering – uden håndtering

Fremstilling

Würth Industri tilbyder en af markedets mest ressourcebesparende løsninger i form af udleveringsautomater. De ligner slikautomater, men er i virkeligheden højteknologiske enheder, som automatisk bestiller jeres mest benyttede C-Parts - så de altid er tilgængelige og klar til brug.

Gør dine leveringer mere intelligente. Du ved sikkert allerede, at I kan spare penge, hvis I automatiserer en manuel proces. Hver gang I bruger tid på noget, som kan automatiseres, koster det. Ikke i form af en faktura, men i form af tabt produktivitet. Prisen for manuel håndtering ses nemlig først, når man har automatiseret arbejdsgangen - man indser, hvad man er gået glip af.

C-Parts er varer med lav værdi, men som hurtigt bliver dyrere, hvis I bruger for meget tid på dem. Med en ORSYmat i din produktion fjerner du den manuelle håndtering, dine medarbejders søgen efter artikler og sikrer varens tilgængelighed. Det kalder vi en ressourcebesparende løsning!

image

Når du mangler en C-Parts, bliver det til en A-Part, som der bliver brugt for mange ressourcer på at skaffe. Og det bidrager ikke til outputtet. Med ORSYmater slipper du for at ringe – systemet bestiller varerne automatisk.

Lad os kigge på dit C-Parts forbrug og finde effektiviseringsmuligheder.

image

Würth Industri sikrer:

  • Varens tilgængelighed
  • Kontrol over aktiver
  • Gennemsigtighed i materialeforbruget
  • Mindst 15-20% reduktion i forbrug
  • Effektive arbejdsprocesser

Få større output – med mindre input

Vi hjælper dig gerne med at få svar på, hvor meget din virksomhed kan effektivisere processerne og spare på materialeforbruget ved at overgå til ORSYmat. Ring i dag, og bliv klogere på fremtidens C-Parts levering.

Benny Rodam
Key Account Manager
+45 3037 1635
Email

Klaus Thomsen
CPS Manager
+45 2080 9816
Email