Revolutionér udleveringen af indirekte materialer

Fremstilling

ORSYmat XXL blev ved lanceringen kåret som en verdensnyhed ved HI-messen 2017. Vi er nu mest stolte af, at vi kan tilbyde flere og flere virksomheder løsningen, som de kan drage konkurrencemæssige fordele af.

Et moderne byggemarked

Når ORSYmat XXL bliver installeret, får I et byggemarked lige ved hånden. Og det fungerer på helt samme måde. Medarbejdere kan via personlig adgang komme til det aflukkede rum, hvor de vælger deres varer og scanner dem ved udgangen. Hvilke varer som I ønsker tilgængelige, finder vi ud af sammen.

image

Forretningskritisk dataindsamling

Når en medarbejder scanner en vare, husker systemet bestillingen. Helt af sig selv, bestiller systemet varer, hvis der mangler, så I altid har, hvad I skal bruge. Systemet foretager også en dataindsamling, som giver jer forbrugsrapporter på de enkelte ordrer. Systemet kan håndtere flere kundenumre, så jeres underleverandører kan have adgang og få faktureret deres forbrug direkte.

image

ORSYmat XXL sikrer:

  • Varens tilgængelighed og sikkerhed
  • Kontrol over aktiver
  • Gennemsigtighed i materialeforbruget
  • Effektive arbejdsprocesser
  • Stor fleksibilitet i varesortiment

Få større output – med mindre input

Vi hjælper dig gerne med at få svar på, hvor meget din virksomhed kan effektivisere processerne og spare på materialeforbruget ved at overgå til ORSYmat. Ring i dag, og bliv klogere på fremtidens C-Parts levering.

Benny Rodam
Key Account Manager
+45 3037 1635
Email

Klaus Thomsen
CPS Manager
+45 2080 9816
Email