Reducér håndteringen af befæstelse med en Full Kanban løsning

Fremstilling

Hos Würth Industri ved vi, at vores Full Kanban løsning bidrager til jeres effektivitet, fordi den stort set fjerner jeres håndtering.

Det kan være dyrere end ventet at anskaffe C-Parts. Mange virksomheder håndterer de små artikler manuelt, bestiller små, men mange leveringer og bestiller først, når behovet opstår og risikerer derfor at mangle C-Parts.

Disse udfordringer kan vores Full Kanban være med til at løse. Med dem i din produktion slipper du for en omfattende håndtering. Du kan derudover kombinere Full Kanban med vores RFID-løsning, der giver dig en øget leveringssikkerhed.

Vores mercere overtager lageropfyldningen, derfor skal I ikke tænke på genbestilling af C-Parts. Når en kasse er tom, stiller I den blot til side. Ud fra aftalte tidspunkter kommer meceren, som scanner de tomme kasser og sætter de bestilte varer på plads. Mængden af varer og opfyldningsfrekvensen er også tilpasset dine behov, som sikrer vare- og produktionsflowet.

image

Reoler tilpasset jeres produktion

Der er to nøgleord for vores Kanban-reoler og kasser: Pladsoptimerende og tilgængelighed. Alt lige fra hyldehøjde til åbningen af kassen er gennemtænkt. Full Kanban er et roterende to-kassesystem, som sikrer varens tilgængelighed og reducerer pladsbehovet. Når forreste kasse er tømt, stilles den til scanning, og kasse nr. 2 trækkes frem. Mens kassen forbruges, leveres en ny fyldt kasse.

Fordele ved vores Full Kanban løsning

  • Fleksible reoler - kan tilpasses på mange måder, så de præcist passer ind i jeres produktion
  • Reoler med stor bæreevne på over 2 tons – 250 kg. pr hylde
  • Tilpasset kassernes højde så det er lavhyldehøjde. Du kan derfor have flere kasser. Dette reducerer støv og fremmedlegemer i kasserne
  • Ressourcebesparende: Du slipper for at fylde varer op
  • Få nye varer efter behov – de skal ikke indkøbes manuelt
  • Vi overvåger forbruget
  • Giver overblik over C-Parts
image

RFID

Dette er en tilkøbsløsning til Full Kanban, og den er velegnet til virksomheder, der ønsker realtime overvågning af deres lager. RFID-tagget på kassen læses, når den tomme kasse stilles til scanning.

Fordele ved RFID

  • Kasser bestilles omgående, når de stilles til scanning – automatisk elektronisk bestilling
  • Den løbende scanning giver Würth Industri mulighed for kontinuerligt at overvåge forbrug. Dette giver øget leveringssikkerhed
  • Kortere tid mellem scanning og levering
  • Fleksibelt – da antallet af kasser i reolen let kan tilføjes uden ekstraomkostninger til elektronisk bestilling
  • Alle varer i ét system – også slow-movers

Få større output – med mindre input

Vi hjælper dig gerne med at få svar på, hvor meget din virksomhed kan effektivisere processerne omkring befæstelse og andre C-Parts ved at overgå til Würth Industri Full Kanban system. Ring i dag, og bliv klogere på fremtidens levering af befæstelse.

Benny Rodam
Key Account Manager
+45 3037 1635
Email

Klaus Thomsen
CPS Manager
+45 2080 9816
Email