Sæt håndteringen af jeres befæstelse i system

Fremstilling

Der er god grund til at optimere leveringen og håndteringen af befæstelse på samme måde, som du optimerer din egentlige produktion. For hvis en skrue mangler, kan den sætte en stopper for hele produktionen.

Hvis du tror på, at automatisering og data er fremtiden, så læs videre. For nu er tiden kommet til, at virksomheder skal skilles fra den gængse tilgang til håndtering af befæstelse og begynde på en mere systematiseret tilgang. Helt uden det kræver en total omlægning af produktionen. På én dag kan vi installere et Kanban-system, som helt af sig selv overvåger jeres lagerbeholdning og bestiller de varer, I har brug for. Artikler vil derfor altid være til rådighed. Og artiklernes gang vil derudover blive omdannet til anvendelige data, som kan bidrage til yderligere optimering i forsyningskæden.

Du kan læse mere om vores befæstelse her

Læs mere om mulighederne indenfor Kanban

“Würth Industri er en stor samarbejdspartner som vi har en tæt dialog med ift. at få optimeret hele vores produktionsflow. Vi har optimeret meget på vores ordre, indkøb, varemodtagelse og ligeledes reduceret vores kompleksitet “

Få større output – med mindre input

Vi hjælper dig gerne med at få svar på, hvor meget din virksomhed kan effektivisere processerne omkring befæstelse ved at overgå til Würth Industri Kanban-system. Ring i dag, og bliv klogere på fremtidens levering af befæstelse.

Benny Rodam
Key Account Manager
+45 3037 1635
Email

Klaus Thomsen
CPS Manager
+45 2080 9816
Email