Undgå fejlbestillinger og unødig håndtering – også ved mindre behov

Fremstilling

Bestilling af varer er en fast del af hverdagen for mange. Og det er ikke uden betydning, hvordan du vælger at bestille. Hvis du bestiller på effektiv vis, så vil det gavne jeres arbejdsgang. Men hvis du i dag noterer ordreren manuelt, så giver Kanban Light en mulighed for at få mere tid. I samme ombæring kan du undgå fejlbestillinger og ukorrekte mængder.

Det eneste, som du skal gøre, er at sætte en Kanban Light label på kassen, som indeholder varetekst, varenummer og stregkode. Du kan bruge en hvilken som helst kasse. Når en kasse er tom, scanner du blot stregkoden med Würth Industris scanner. Derefter sættes den til computeren, og du får uploadet dine bestillinger automatisk til vores onlineshop. Helt uden fejl.

image

Oplev forskellen fra dag 1

Du undgår fejlbestillinger og den manuelle indtastning af ordrer, som uge efter uge løber op i et mærkbart tidsforbrug. Du flytter i stedet denne tid over til noget, som gavner produktionen. Allerede fra første dag vil du mærke en forskel. Arbejdsbyrden bliver lettet, fordi scanneren er værktøjet, som gør arbejdet for dig. Du skal blot scanne varen og uploade ordren.

Bestil direkte fra din smartphone

Med Würth-app’en kan du scanne dine varer og bestille direkte fra app’en. Det foregår ved, at du bruger kameraet på din smartphone som scanner på labelen – præcis som du ville med scanneren. Hent app’en ”Würth” i dag, bliv oprettet som kunde og få adgang til over 1.000.000 produkter direkte fra mobilen.

Få større output – med mindre input

Vi hjælper dig gerne med at få svar på, hvor meget din virksomhed kan effektivisere processerne ved at overgå til Kanban Light. Ring i dag, og bliv klogere på en smartere C-Parts levering.

Benny Rodam
Key Account Manager
+45 3037 1635
Email

Klaus Thomsen
CPS Manager
+45 2080 9816
Email