Vi gør det nemmere at få et godt råd

Takin part in your Business

Vores team af kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe. De er både fagligt stærke og servicemindede – og altid klar med hurtig service og gode råd.

Kontakt os nu på telefon: 7320 7320

Eller brug kontaktformularen:

Du kan også udfylde kontaktformularen. Vi vender tilbage hurtigst muligt med svar på din forespørgsel.

Wurth Industri Danmark A/S indsamler og behandler de personlige data, som er oplyst i formularen, til at behandle din forespørgsel. Bemærk venligst markeringen af de obligatoriske felter i formularerne. Lovhjemlen for behandlingen af de ufravigelige data er art. 6 stk. 1 lit. b i persondataforordningen, gennemførelse af (for-)kontraktlige foranstaltninger. Behandlingen af de data, som du har meddelt frivilligt, sker på grundlag af art. 6, stk. 1, lit. f i persondataforordningen. Herefter er en behandling tilladt, som er nødvendig til bevaring af vores berettigede interesser. Vores berettigede interesse består i at tage kontakt til jer, vores kunder, i at forbedre vores rådgivningskvalitet og i nemmere at kunne tage kontakt til jer i tilfælde af spørgsmål. De indsamlede data gemmes af os kun så længe, som det er nødvendigt til behandlingen af din forespørgsel samt til at tage kontakt til dig. De vil herefter blive slettet.

Supplerende oplysninger om databeskyttelse, især om din ret til information, berigtigelse, sletning, begrænsning af behandlingen, modsigelse og indsigelse, fremgår af vores Databeskyttelseserklæring

Find os her

Kolding (Salg, service og administration):
Merkurvej 5
DK-6000 Kolding
E-mail

Køge (Salg, service og administration):
Københavnsvej 222
DK-4600 Køge

Lem (Lager og logistik):
Nylandsvej 35
DK-6940 Lem