VELKOMMEN TIL EN VERDEN AF 1.400.000 C-PARTS

Würth Industri Danmark A/S er en værdiskabende samarbejdspartner. Med mere end 1,4 mio. artikler og skræddersyede løsninger direkte til produktionslinjer over hele verden åbner vi en verden af relevante løsninger for din virksomhed.

Vi fungerer som totalleverandør og forsyner den industrielle sektor og dens underleverandører med C-Parts og befæstelse. Med vores stærke brand CPS® C-Part Solutions leverer vi skræddersyede forsynings- og servicekoncepter til nogle af Danmarks største virksomheder, der opererer både på det lokale og globale marked.

Som totalleverandør tager vi del i jeres forretning ved at sikre effektiv håndtering af personlige værnemidler, C-parts, bestående af befæstelse, værktøjer samt skær- og slibeartikler.

Vi skaber unikke og innovative forsynings- og logistikløsninger, der kombinerer lokal tilgængelighed, global opsætning og et dedikeret og kompetent team. Uanset hvordan jeres virksomhed arbejder sammen med Würth Industri Danmark, tilbyder vi værdifuld teknisk rådgivning, test og optimering. Vi arbejder altid med fokus på at udvikle jeres virksomhed og sikrer maksimal procesgennemsigtighed og forsyningssikkerhed.

Takin part in your Business

Lokal tilstedeværelse - Globalt netværk

Med Würth Industri Danmark får du en samarbejdspartner med en stærk national forankring i Danmark, og vores indsigt i kunde- og markedsspecifikke behov betyder skræddersyede løsninger til dig.

Samtidig er vi globalt forankret via WinWork, Würths globale netværk af selskaber, der består af mere end 45 virksomheder fordelt på 35 lande. Det betyder adgang til samme høje service, samme produktudbud og samme afprøvede koncepter i de 35 lande, hvor WINWORK er repræsenteret. Det skaber øget global konkurrencekraft for din virksomhed og fuld overblik verden over.

Som global virksomhed med lokal tilstedeværelse kan vi derfor sikre vores kunder højt engagement, viden og rådgivning med en ensartet høj kvalitetsstandard.

Winwork