Sæt jeres leverancer af C-Parts i et automatiseret system

Fremstilling

Alting til sin tid, siger man. Og nu er tiden kommet til, at virksomheder skal skilles fra den gængse tankegang om C-Parts og begynde på en mere systematiseret tilgang. Med vores intelligente leveringssystemer, som vi er markedsledende indenfor, kan I reducere kapitalbindingen, effektivisere arbejdsgangene, få større indsigt i jeres materialeforbrug og altid være sikker på, at I har den rette mængde artikler til rådighed.

Sådan bruger I jeres dyrebare tid bedst

Hver gang I bruger tid på noget, som kunne være blevet håndteret automatisk, koster det. Ikke i form af en faktura, men i form af tabt produktivitet. Prisen for manuel håndtering ses nemlig først, når man har automatiseret det - man indser, hvad man er gået glip af.

Til gavn for regnskabschefen

Leveringssystemerne analyserer og giver jer anvendelige data, så I kan optimere tids- og materialeforbrug. I kan se, hvad I bruger, hvem som bruger hvad, og hvilken ordre som har kostet (ekstra) mange ressourcer. Med en efterkalkule får I indblik i jeres prissætning kontra ressourceforbrug.

15km

På vores centrallager sørger over 15km transportbånd for, at dine artikler kommer hurtigt og nemt frem til pakkecentralen.

5%

C-Parts fylder omkring 5% af virksomheders indkøbsbudget, men helt op til 85% af tidsforbruget. Würth Industri kan optimere tidsforbruget for jer.

1800

Würth Industri servicerer mere end 1800 Kanban-kunder, hvor automatiserede processer dagligt sparer virksomhederne tid og ressourcer.

Læs mere

“Vi er rigtig glade for samarbejdet og det er også derfor vi hele tiden udvider vores forretning med Würth Industri. Det der har størst værdi for os er at vi får en utrolig professionel sparring”

Få større output – med mindre input

Vi hjælper dig gerne med at få svar på, hvor meget din virksomhed kan effektivisere processerne og spare på materialeforbruget ved at overgå til automatiserede leveringssystemer. Ring i dag, og bliv klogere på fremtidens C-Parts levering.

Benny Rodam
Key Account Manager
+45 3037 1635
Email

Klaus Thomsen
CPS Manager
+45 2080 9816
Email