Velkommen til Business on Bike - Danmarks første industrielle netværk på hjul

Würth Industri har startet det første netværk i Danmark med fokus på industri, Business on Bike, hvor vi er fælles om passionen til cyklen. Idéen er at dele erfaringer, synliggøre innovation og give dig muligheden for at vende udfordringer, idéer og muligheder med virksomheder, der er ligesom din.

Bliv gratis medlem i dag og vær en del af et professionelt fællesskab. Skulle du have spørgsmål til netværket, så kontakt os på bob@wuerthindustri.dk

Wurth Industri Danmark A/S indsamler og behandler de personlige data, som er oplyst i nærværende formular, til at behandle din forespørgsel.

Bemærk venligst markeringen af de obligatoriske felter i formularerne.

Lovhjemlen for behandlingen af de ufravigelige data er art. 6 stk. 1 lit. b i persondataforordningen, gennemførelse af (for-)kontraktlige foranstaltninger.

Behandlingen af de data, som du har meddelt frivilligt, sker på grundlag af art. 6, stk. 1, lit. f i persondataforordningen. Herefter er en behandling tilladt, som er nødvendig til bevaring af vores berettigede interesser. Vores berettigede interesse består i at tage kontakt til jer i at forbedre vores rådgivningskvalitet og i nemmere at kunne tage kontakt til jer i tilfælde af spørgsmål.

De indsamlede data gemmes af os kun så længe, som det er nødvendigt til behandlingen af din forespørgsel samt til at tage kontakt til dig. De vil herefter blive slettet.

Supplerende oplysninger om databeskyttelse, især om din ret til information, rettelse, sletning, begrænsning af behandlingen, modsigelse og indsigelse, fremgår af vores databeskyttelseserklæring.