Industriens dag - oplev en verden af ​​C-Parts-løsninger

Håndtering af C-Parts er en overset tidsrøver og medarbejdernes tid er din virksomheds mest kostbare ressource. Würth Industri Danmarks løsninger, hjælper dig med at spare på denne dyrebare ressource, så der bliver mere tid til produktion og dermed øget indtjening.

Vores systemløsninger giver desuden overblik over forbrugsdata og -mønstre, hvilket er nøglen til optimering af jeres produktion.
Vores brede udvalg af systemløsninger omfatter kanban med og uden elektronisk genbestilling, forskellige udleveringsautomater og elektroniske bestillingsplatforme – kort sagt; løsninger til næsten alle varetyper og produktioner.

 

Her vil vi præsentere vores systemer live og vise, hvordan vi kan hjælpe jer med at automatisere og effektivisere jeres indkøbs- og lagerprocesser. Kig forbi i ovenstående tidsrum til en uforpligtende snak og lidt godt til ganen og maven inden turen går hjemover.

Har du spørgsmål til arrangementet, så er du altid velkommen til at skrive til marketing@wuerthindustri.dk

Wurth Industri Danmark A/S indsamler og behandler de personlige data, som er oplyst i nærværende formular, til at behandle din forespørgsel.

Bemærk venligst markeringen af de obligatoriske felter i formularerne.

Lovhjemlen for behandlingen af de ufravigelige data er art. 6 stk. 1 lit. b i persondataforordningen, gennemførelse af (for-)kontraktlige foranstaltninger.

Behandlingen af de data, som du har meddelt frivilligt, sker på grundlag af art. 6, stk. 1, lit. f i persondataforordningen. Herefter er en behandling tilladt, som er nødvendig til bevaring af vores berettigede interesser. Vores berettigede interesse består i at tage kontakt til jer i at forbedre vores rådgivningskvalitet og i nemmere at kunne tage kontakt til jer i tilfælde af spørgsmål.

De indsamlede data gemmes af os kun så længe, som det er nødvendigt til behandlingen af din forespørgsel samt til at tage kontakt til dig. De vil herefter blive slettet.

Supplerende oplysninger om databeskyttelse, især om din ret til information, rettelse, sletning, begrænsning af behandlingen, modsigelse og indsigelse, fremgår af vores databeskyttelseserklæring.