Den foretrukne partner for industrien

Takin part in your Business

Würth Industri Danmark A/S er total leverandør af C-Parts og befæstelse og forsyner både den industrielle sektor og dens underleverandører. I oktober 2014 blev Arvid Nilsson til Würth Industri Danmark. Vi har bevaret den store erfaring fra Arvid Nilsson, men navneskiftet markerer vores transformation fra leverandør til partner.

Vores forretningsidé er at være den foretrukne partner for industrivirksomheder, der opererer på det lokale marked. Vi tilbyder services og produkter, teknisk vejledning og tests og kan derfor hele tiden bidrage til vores kunders udvikling og sikre maksimal procesgennemsigtighed og forsyningssikkerhed – altid med udgangspunkt i at styrke vores kunders konkurrencekraft.

Vi sikrer effektiv håndtering af C-Parts og befæstelse ved at kombinere lokal tilgængelighed med en global opsætning og møder vores kunder med et dedikeret og kompetent team, der altid stræber efter at skabe en løsning tilpasset kundens behov. Vi leverer unikke og innovative forsynings- og logistikløsninger, der skaber stor værdi under konceptet "Taking part in your business."

CPS® - C-Part Solutions

Under vores service brand CPS® - C-Part Solutions tilbyder Würth Industri skræddersyede og innovative forsynings- og logistikløsninger. CPS® omfatter opbevaringssystemer, oplagring, genopfyldning, ordresystemer samt forbrugskontrollerende forsyningsmoduler såsom vores udleveringsautomater. Takket være vores stærke netværk leverer vi komplette skræddersyede løsninger direkte til kunderover hele verden.

Læs mere om Würth

Würth-gruppen er international

Winwork

Vores kompetente medarbejdere sidder klar

Er du nysgerrig efter at vide mere om Würth Industri? Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.