Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Udfyld formularen og tilmeld dig nyhedsbrevet fra Würth Industri. Når du har tilmeldt dig vil du løbende modtage:

  • Brugbar viden til din branche
  • Invitationer til events, arrangementer og webinar
  • Seneste nyt i Würth Industri

Wurth Industri Danmark A/S indsamler og behandler de personlige data, som er oplyst i nærværende formular, til at behandle din forespørgsel. Bemærk venligst markeringen af de obligatoriske felter i formularerne. Lovhjemlen for behandlingen af de ufravigelige data er art. 6 stk. 1 lit. b i persondataforordningen, gennemførelse af (for-)kontraktlige foranstaltninger.

Behandlingen af de data, som du har meddelt frivilligt, sker på grundlag af art. 6, stk. 1, lit. f i persondataforordningen. Herefter er en behandling tilladt, som er nødvendig til bevaring af vores berettigede interesser. Vores berettigede interesse består i at tage kontakt til jer i at forbedre vores rådgivningskvalitet og i nemmere at kunne tage kontakt til jer i tilfælde af spørgsmål.

De indsamlede data gemmes af os kun så længe, som det er nødvendigt til behandlingen af din forespørgsel samt til at tage kontakt til dig. De vil herefter blive slettet. Supplerende oplysninger om databeskyttelse, især om din ret til information, rettelse, sletning, begrænsning af behandlingen, modsigelse og indsigelse, fremgår af vores databeskyttelseserklæring.