STÆRKE LØSNINGER TIL BILINDUSTRIEN

Beslag og C-parts til bilindustrien

I Würth Industri tilpasser vi os bilindustriens behov. Det gør vi ved hjælp af kompetente medarbejdere, et globalt leveranddørnetværk, og teknologi, som sikrer pålidelige og leveringsdygtige løsninger. Vi tilbyder specialtilpasning af indkøb og systemløsninger, så disse passer din virksomheds behov. Ud over at yde kundeservice med fokus på teknisk support og rådgivning, tilbyder vi også alle typer af befæstelseselementer til bilindustrien.

CPS®AUTOMOTIVE - C-Parts partner til billeverandørindustrien

Drag fordel af Würth Industris' ekspertiseområder:

  • Produktstandardisering
    Vi er eksperter indenfor standardisering af produkter, og reduktion af diverse dele. Dette opnås ved at samle forskellige produktgrupper og ved at effektivisere overflader, drev, hovedformer, styrkeklasser og befæstelseselementer, hvilket fører til større gennemsigtighed og lavere omkostninger.
  • Omkostningsreduktionssystemer
    Vi rådgiver dig om alternative befæstelseselementer og mulighederne deraf. En af vores vigtigste kernekompetence er, at optimere hele logistikkæden for at kunne identificere potentielle besparelser
  • Rådgivning om teknologi og design
    Vores rådgivning om teknologi og design kan hjælpe din virksomhed med at planlægge og finde de rigtige befæstelseselementer. De vigtigste prioriteringer her er produktstandardisering og identificering for den bedste fremstillingsproces. Værktøjer såsom CAD-datapools og den tekniske dokumentation på vores produkter er tilgængelige til understøttelse af dette.