AUTOMOTIVE: Løsninger til bilindustrien

Beslag og C-parts til bilindustrien - over hele verden.

For at sikre størst mulig hastighed, pålidelighed og leveringssikkerhed skræddersyer Würth Industri teknologi, indkøb og systemlsøninger nøjagtigt til bilindustriens behov.

Würth Industri’s kernekompetence er ikke blot kundeservice med et klart fokus på teknisk support og designrådgivning, men også brugen af et globalt leverandørnetværk til stort set alle typer befæstelseselementer - kombineret med vores innovative C-Part leveringskoncept.

CPS®AUTOMOTIVE - C-Parts partner til billeverandørindustrien

Sørg for at drage fordel af disse Würth Industri’s ekspertiseområder:

  • Produktstandardisering
    Vi er eksperter i standardisering af produkter og reduktion af forskellige dele. Dette opnås især ved at samle forskellige produktgrupper og ved at standardisere overflader, drev, hovedformer, styrkeklasser og befæstelseselementer, hvilket fører til større gennemsigtighed og lavere omkostninger.
  • Omkostningsreduktionssystemer
    Vi vil rådgive dig om alternative befæstelseselementer, reducer kompleksiteten af befæstelsesprodukter ved at skifte fra vendte dele til kold ekstruderede dele. En anden vigtig kernekompetence er inspektion af hele logistikkæden for at identificere potentielle besparelser.
  • Rådgivning om teknologi og design
    Vores rådgivning om teknologi og design kan hjælpe din virksomhed med at planlægge og finde de rigtige fastgørelseselementer i udviklingsfasen. De vigtigste prioriteringer her er produktstandardisering og identificering af den bedste fremstillingsproces. Værktøjer såsom CAD-datapools og den tekniske dokumentation på vores produkter er tilgængelige til understøttelse af optimering.
Kontakt

Kontakt

Vi er her for dig!

Kontakt os på T +45 7320 7320 eller via e-mail på salg@wuerthindustri.dk.