STÆRKE LØSNINGER TIL BILINDUSTRIEN

Beslag og C-parts til bilindustrien

For at sikre størst mulig hastighed, pålidelighed og leveringssikkerhed skræddersyer Würth Industry teknologi, indkøb og systemlsøninger nøjagtigt tilpasset til bilindustriens behov.

Würth Industry’s kernekompetence er ikke blot kundeservice med et klart fokus på teknisk support og designrådgivning, men også brugen af et globalt leverandørnetværk til stort set alle typer befæstelseselementer - kombineret med vores innovative C-parts leveringskoncept.

CPS®AUTOMOTIVE - C-Parts partner til billeverandørindustrien

Drag fordel af Würth Industri’s ekspertiseområder:

  • Produktstandardisering
    Vi er eksperter i standardisering af produkter og reduktion af forskellige dele. Dette opnås især ved at samle forskellige produktgrupper og ved at standardisere overflader, drev, hovedformer, styrkeklasser og befæstelseselementer, hvilket fører til større gennemsigtighed og lavere omkostninger.
  • Omkostningsreduktionssystemer
    Vi vil rådgive dig om alternative befæstelseselementer. En af vores vigtigste kernekompetence er, at optimere hele logistikkæden for at kunne identificere potentielle besparelser
  • Rådgivning om teknologi og design
    Vores rådgivning om teknologi og design kan hjælpe din virksomhed med at planlægge og finde de rigtige befæstelseselementer. De vigtigste prioriteringer her er produktstandardisering og identificering af den bedste fremstillingsproces. Værktøjer såsom CAD-datapools og den tekniske dokumentation på vores produkter er tilgængelige til understøttelse af dette.