Vind og energi sektor

Specialiseret vejledning samt fleksibel levering til hele vind- og energisektoren

Ingen behov er ens- særligt ikke I vindmølleindustrien. Med vores store kendskab til vindmølleindustrien, kan vores hold af engagerede medarbejdere bidrage med kvalificerede og kompetente løsninger til netop jeres behov. Derfor vil du som kunde hos Würth Industri, opleve en effektiv og vejledende proces, hvor vi arbejder agilt på at optimere og udvikle indenfor netop jeres behov.

Syrefast højstyrke befæstelse og MRO artikler til vindindustrien og dens underleverandører

Alle led i vindmølleindustrien kan få gavn af Würth Industris levering af befæstelse samt C-Parts. Med et indgående kendskab til vindmølleindustrien overholder vi altid lovgivningen, og kan vejlede og tilbyde kvalificerede løsninger og sparring. Vi kan også tage vores globale bagland i brug, hvor vi samarbejder med de førende producenter i verden.

Er der behov for en C-Part eller befæstelsesdel, som endnu ikke er på markedet, kan I drage nytte af vores udviklingsafdeling. Herfra kan vi specialdesigne, udvikle og producere pågældende produkt, så det matcher netop jeres krav og behov. Slutteligt står du med et produkt i højeste kvalitet, som overholder alle krav indenfor gældende lovgivning.

VInd & Energi Kanban

Specialiseret vejledning og fleksibel levering til energiindustrien

Energisektoren stiller høje krav til de produkter, der anvendes i branchen. Vores produkter er i overensstemmelse med de gældende regler og love for energisektoren. Med vores ekspertise og viden, kan vi rådgive dig om det optimale produktvalg for dit behov.

Vi leverer hurtigt og effektivt – uden at gå på kompromis med kvaliteten.Det kan lade sig gøre, fordi vi har over 90% af de mest gængse produkter på lager.