Specialiseret vejledning og fleksibel levering til hele vind- og energisektoren

Hos Würth Industri møder du udelukkende engagerede medarbejdere, som med glæde finder den mest optimale løsning til jeres behov. Ingen behov er ens – særligt ikke i vindmølleindustrien. Derfor vil du opleve, at vi arbejder agilt og sælger mere end bare skruer og bolte; vi vejleder og gør en forskel for jeres effektivitet.

Syrefast højstyrke befæstelse og MRO artikler til vindindustrien og dens underleverandører

Alle led i vindmølleindustrien kan få gavn af Würth Industris levering af befæstelse samt andre C-Parts. Med et indgående kendskab til vindmølleindustrien overholder vi altid lovgivningen og kan vejlede og tilbyde sparring. Vi kan også tage vores globale bagland i brug, som samarbejder med alle de førende producenter i verden.

Hvis I mangler et produkt, som ikke er på markedet, kan I drage nytte af vores udviklingsafdeling i brug. Herfra kan vi udvikle produktet til jer, og vi kan også hjælpe med produktionen. Til sidst står du med et produkt i højeste kvalitet, som overholder krav og lovgivningen.

VInd & Energi Kanban

Specialiseret vejledning og fleksibel levering til energiindustrien

Energisektoren har en lang liste af krav, som skal overholdes. Vi har produkter, der overholder energisektorens krav og omfattende love. Men endnu mere interessant, kan vi med vores erfaring og indsigt vejlede dig om valget af produkter.

Står du og mangler et produkt? Skal det komme hurtigst muligt – og i høj kvalitet?

Hos Würth Industri leverer vi hurtigt. Det kan lade sig gøre, fordi vi har over 90% af de mest gængse produkter på lager.