10 år med ORSY®mat

Materialestyring med automater

Maksimal sikkerhed for din materialestyring

Forbrugsgenstande som personligt beskyttelsesudstyr, værktøjer eller maskiner med uregelmæssige, uforudsigelige krav spiller en betydelig rolle i din virksomheds omkostnings- og effektivitetsbalance. Det er ikke så meget prisen på materialerne, der betyder noget, men snarere deres indkøb eller en mangel på driftsmateriale, der koster dig og dine medarbejdere en masse tid og penge.

Ud over vores systemløsninger til produktionsmateriale tilbyder Würth et holistisk, modulopbygget koncept til hjælpematerialer og driftsmaterialer. Med dispenserne sørger vi for levering, opbevaring og oplagring til fuldautomatisk genopfyldning af dine hjælpe- og driftsmaterialer. Alle processer er transparente og dermed fuldstændigt sporbare. På grund af det eksisterende godkendelseskoncept kan tilbagetrækningstilladelser tildeles individuelt pr. bruger, og derfor kan uønskede tilbagetrækninger undgås. Derudover har maskinerne den fordel, at dine hjælpematerialer og driftsmaterialer er tilgængelige 24 timer i døgnet, hvilket betyder, at du ikke længere er afhængig af åbningstiden for din materialeudlevering.

Brugen er meget enkel: log ind, skal fjern produktet og systemet udløser automatisk genbestilling.

 

Individuelle salgssystemer til hjælpe- og driftsmaterialer

For at imødekomme de forskellige krav er vores automater modeller tilgængelige i en række varianter og tilbyder en maksimal fleksibilitet. Sammen med dig udvikler vi dit individuelle dispensersystem, der er skræddersyet til din arbejdssituation og dit produktsortiment. Installationen kræver kun en strømforbindelse. Kommunikationen med vores merchandise management system kører via mobilnetværket.

Hvis der er behov for brug af flere automater, kan de forskellige varianter af ORSY®mat FP, ORSY®mat HX, ORSY®mat RT og ORSY®mat DR tilsluttes. En enkelt maskine styrer derefter hele maskingruppen. Derfor kræves der kun en central registrering for at fjerne artikler fra de forskellige systemer.

ORSY®mat FP – Automat til råvarer og Forbrugsgenstande
ORSY®mat FP
Klapbaseret salgsautomat

Den flapbaserede salgsautomat er en rigtig allrounder og muliggør opbevaring og levering af forskellige artikler og forbrugsstoffer.

ORSY®mat FP fås i ti varianter med op til 72 klapper. På grund af de forskellige klapstørrelser er denne salgsautomatstype velegnet til meget store genstande såsom beskyttelseshjelme eller arbejdssko.

Derudover bruges ORSY®mat FP til gennemsigtig returhåndtering, f.eks. ved sikkert at opbevare, dispensere og lagre maskiner efter brug.

Helixbaseret automat til ppe og mro
ORSY®mat HX
Helixbaseret automat til ppe og mro

Vores helixbaseret salgsautomat kan samles individuelt i henhold til dine krav med hensyn til sortiment, artikelstørrelse og -mængde.

En ORSY®mat HX-maskine tilbyder plads til op til 48 forskellige produkter og 1.000 enheder.

Denne salgsmaskinmodel er især velegnet til individuel fjernelse af hjælpematerialer og betjeningsmaterialer samt industrielle sikkerhedsgenstande. Maskinen genkender output fra den sidste artikel i en pakkeenhed og udløser derefter den automatiske ombestilling.

Rotationsbaseret automat
ORSY®mat RT
Rotationsbaseret automat

ORSY®mat RT er især velegnet til fremstillingsvirksomheder, der har behov for et stort antal forskellige små til mellemstore hjælpeudstyr og driftsudstyr.

Det tilbyder 8 til 48 rum pr. Niveau og kan derfor bruges til at levere op til 384 forskellige artikler.

Rummet giver sikker genstandsopbevaring, så maskinen kan fyldes med enkelte genstande uanset emballageenheden.

 

Nye automater teknologier. Nye applikationer.

Dispenser med vejesystem

ORSY®mat WGT - Vægtsystem

ORSY®mat WGT genkender genstande af artikler på grundlag af integrerede belastningsceller, der lagrer vægten af ​​den deponerede artikel. Denne teknologi giver dig mulighed for at fjerne individuelle artikler uafhængigt af emballagenheden. Derudover er det muligt at fjerne flere genstande fra maskinen på samme tid - som det er tilfældet med et almindeligt materialeskab. Så snart maskinen er lukket efter fjernelse, tæller den automatisk varebeholdningen. Dette giver dig et komplet lageroversigt på alle tidspunkter.

På grund af belastningsceller i forskellige størrelser er systemet velegnet til styring af næsten alle hjælpematerialer og driftsmaterialer. Selv store mængder såsom beskyttelsesdragter, læderhandsker eller store slibehjul kan opbevares optimalt i ORSY®mat WGT. En maskine tilbyder plads til højst 80 forskellige artikler.

Hvis der bruges flere automater med vejesystemer, er de forbundet med hinanden. I dette tilfælde bruges et dispenseringssystem til kontrol, hvilket betyder, at alle eksisterende enheder kan få adgang til med et enkelt login.

Fordele ved dispenser

 • Lever sikkerhed gennem automatisk ombestilling
 • 24-timers tilgængelighed
 • Reduktion af krympning gennem adgangsbeskyttelse
 • Processbesparelser (overtagelse af bestemmelse af krav, anmeldelse af krav, ombestilling, levering af varer og systemudfyldning - hvis nødvendigt)
 • Fuld gennemsigtighed af alle processer, tilbagetrækninger og ordrer
 • Tilpasning til dit individuelle sortiment af artikler gennem modulopbygget design
 • Enkel forbindelse og integration i materialeforsyningssystemet
 • Optimal brug af lagerplads
 • Enkel integration i det eksisterende materialeforsyningssystem
 • Sikker og behovsbaseret opbevaring
 • Omkostningscenteropgave

MRO: Vores sortiment af hjælpematerialer og driftsmaterialer

 

personlig beskyttelsesudstyr

Arbejdssikkerhed. Med sikkerhed.

Vores produktsortiment inkluderer en bred vifte af erhvervssikkerhedsartikler af høj kvalitet og tilbyder det rigtige produkt til enhver anvendelse. Vi er en TÜV-certificeret PPA-ekspert og hjælper dig med vores specialister inden for segmentet CPS®SAFETY. Vores automatiske dispensere er den ideelle løsning til sikker forsyning af arbejdsmiljøprodukter.

Gå til erhvervssikkerhedssortimentet

Værktøjer i automater

Værktøjer i automater

Et manglende værktøj kan stoppe hele operationen. Vores automatdispensere sikrer, at dette ikke sker ved at ombestille artiklerne automatisk og opbevare dem sikkert og tydeligt.

Ud over en række håndværktøjer inkluderer vores produktsortiment også værktøjer til materialebehandling samt maskiner, der kan udstedes via den returnerbare emballagefunktion af ORSY®mat FP.

Gå til håndværktøjet

Yderligere systemløsninger til effektiv materialeforsyning

C-dele management med RFID Kanban

CPS®KANBAN

Effektiv produktionsforsyning

Vores CPS®Kanban-systemer er den ideelle løsning til en automatiseret, effektiv forsyning af produktionsmaterialer.

Mere om vores Kanban-løsninger