Akkrediteret testlaboratorium – kompetent. Troværdigt. Objektivt

Den omfattende ekspertise hos vores medarbejdere, udstyr af høj kvalitet og det brede udvalg af tjenester kendetegner testlaboratoriet hos Würth Industrie Service. Testlaboratoriet udfører både standardoverensstemmende og skræddersyede, anvendelsesrelaterede tests. Vi udfører også fejlanalyser.

Vores testportefølje inkluderer friktionskoefficient- og momenttests, hårdhedstestmetoder, træk- og pendulslagtests, andre materialer og overfladetests samt geometrimåling. Du kan finde vores specifikke udvalg af tests her.

Laboratorieområdet i den tre-etagers bygning dækker i alt 800 m². Vi har testet siden 2008 med moderne testudstyr, sømløs kvalitetsstyring og hurtige svartider - alt sammen i vores kunders interesse. Vi undersøger ikke kun Würth-produkter, men også alle forbindelseselementer, som du som kunde ønsker at få testet.

Få mere information på vores laboratorie hjemmeside

Akkrediteret og objektiv i henhold til DIN EN ISO/IEC 17025

Som en akkrediteret testtjenesteudbyder fokuserer vi altid på vores kunders behov. Derfor er den kontinuerlige forbedring af processer og kvalitet i hvert trin af processen en del af vores filosofi. Vores akkrediterede testcenter for over 50 standardoverensstemmende procedurer i henhold til DIN EN ISO/IEC 17025 validerer vores kompetence og strengt implementerede kvalitetsstyring i laboratoriet.

Vores tekniske udstyr er alsidigt, moderne og af høj kvalitet. Det er forudsætningen for vores brede udvalg af tjenester, som er baseret på vores kunders nuværende og fremtidige behov og krav.

Fordi vores motto er: Et laboratorium for vores kunder!

Vores services

Testtjenester

Vores testtjenester inkluderer test af skrueforbindelser, træk- og hårdhedstest, overfladetest, geometrisk test og test inden for materialeforskning.

Fejlanalyser

Med en omfattende fejlanalyse kan du identificere årsagerne til fejl og udvikle specifikke afhjælpende foranstaltninger.

Træninger

Her finder du vores omfattende udvalg af forskellige træningsformater, om vi tilpasser dine individuelle behov.

  AKKREDITERET TESTCENTER

Vores testlaboratorium er underlagt regelmæssige audits af Deutsche Akkreditierungsstelle (DAkkS) for at sikre, at både vores tekniske ekspertise og vores tekniske udstyr opfylder de højeste standarder. Dette sikrer fuldstændig upartiskhed over for eksterne parter, hvilket betyder, at vores auditrapporter anerkendes verden over.

Kontakt

Kontakt

Vi er her for dig!
Kontakt os venligst på +49 7931 91-1595 eller send en e-mail til lab lab_request@wuerth-industry.com.

Downloads

Downloads

Vil du have mere information om vores testlaboratorium? I vores downloadcenter finder du flyers og brochurer om vores laboratorium.