Industriløsninger: C-parts partner i branchen

Et bredt udvalg af brancher anvender C-Parts, MRO artikler og befæstelse leveret af Würth Industri. Det er der mange grunde til, heriblandt vores kvalitetssikring, innovative løsninger, procesoptimeringssystemer, samt vores mangeårige erfaring, som partner til industrien.

Landbrug

Landbrugsmaskiner udsættes for forskellige miljøer og vejrforhold under deres brug. Maksimal hastighed med maksimal sikkerhed - det gælder også for fremstilling af processer og produkter. Würth Industrie Service tilbyder en bred vifte af erfaringer inden for industrien for producenter af landbrugsmaskiner behov, perfektionerede intralogistikløsninger til produktion og en bred vifte af overfladesystemer.

C-parts løsninger til landbrug
Forsyningsløsninger til vedvarende energi

Vedvarende energi

Solteknologi, vindkraft, vandkraft, biomasse - i modsætning til fossile brændstoffer er disse klimavennlige og næsten ubegrænsede råvarer. Ikke kun ved fremstilling af komponenter, men også on-site under installation og idriftsættelse af udstyret, kræves det partnere, der kan levere just-in-time og direkte til byggepladsen. Würth Industrie Service tilbyder de teknologiske forudsætninger såvel som en on-site service til montering, vedligeholdelse og materialeforsyning.

Byggeri

Bygninger vokser ind i himlen. Kraner, entreprenørmaskiner, entreprenørkøretøjer eller entreprenørmaskiner - uanset hvor tung belastning der flyttes, er der fare for liv og lemmer. Derfor fokuserer vi på produkternes sikkerhed. Würth Industrie Service har specialiseret sig i denne sektors logistiske behov og i de tekniske krav til disse sikkerhedsrelevante forbindelses- og fastgørelseselementer.

C-parts løsning til byggefirmaer
Konstruktion og transport af køretøjer

Cargo

Nye drevteknologier, brug af nye materialer såvel som nye områder som e-mobilitet eller autonom kørsel: transport og køretøjskonstruktion udvikler konstant nye innovationer og sætter tempoet for andre industrier. Dette kræver et innovativt logistikkoncept, der inkluderer en høj grad af digitalisering, automatisering og netværk. Vi tilbyder teknologier, der er specielt tilpasset behovene i denne sektor for at forenkle indkøb af C-Parts.

Maskinteknik

Et stort materialebehov samt kravet til specialdele i henhold til tegning er typisk for maskinteknik. Samtidig skal produktionen være absolut sikker, men også fleksibel nok. Hvis der kun mangler en enkelt skrue eller møtrik, kan der være en materiel mangel, eller i værste fald kan produktionen standse. Vores systemløsninger bidrager til optimering og automatisering af indkøbsprocesser gennem innovative teknologier som RFID.

C-parts løsninger til maskinteknik
C-parts løsninger til medicinalindustrien

Medicinsk teknologi

Når det gælder sundhed, skal intet overlades til tilfældighederne - og dette starter med produktionen af apparater til diagnose og terapi. Komplet procesdokumentation og de højeste kvalitetsstandarder for de produkter, der anvendes inden for medicinsk teknologi, er vigtige, selv for produktionsmaterialer som C-Parts. Vores laboratorium er en akkrediteret testfacilitet med mere end 50 standardprocedurer. Det tager altid kvaliteten og behovene i disse følsomme sektorer i betragtning, på hvert trin i arbejdet.

Serieproduktion

I serieproduktion af forbrugsgoder er det ikke kun store mængder, der spiller en stor rolle, men også ligheden mellem produkterne. For en effektiv strukturering af din produktion sammen med den automatiske opfyldning er den samtidige lave lageropbevaring væsentlig. Med vores centrale fokus på C-Parts. Med sikkerhed. har du en stærk partner ved din side, der til enhver tid kan reagere på behovene i din branche.

C-parts løsninger til serieproduktioner
C-parts løsninger til bilindustrien

Bilindustrien

En mikron støv på et kredsløbskort, fiberrester på en forbindelse, metalpartikler på en skrue: alt dette har absolut ingen plads i produktionen af gearkasser, motorer og elektroniske komponenter. Renhedskrav øges endnu mere for individuelle komponenter, der bruges under montering. Derfor tilbyder Würth Industrie Service løsninger til sikker håndtering af C-Parts for at levere fastgørelseselementer i henhold til deres definerede specifikationer direkte til arbejdspladsen og lige som krævet til montering.

Dine fordele

  • omfattende industriel ekspertise inden for logistiske processer og strukturer
  • specialiseret produktsortiment på mere end 1.000.000 varer
  • teknisk support til vores kunders individuelle løsninger
  • et key account team i feltet der kender industrien og markedets behov
  • et key account in-house team med omfattende viden om produktanvendelser
  • central og/eller lokal support til dine produktionssteder
  • personlig on-site support
Referencer industriløsninger

 

Succeshistorier - løsninger til din branche.

Lær fra vores referencer, hvordan vi implementerer og realiserer forsyningskoncepter i samarbejde med vores kunder.

Gå til vores Succeshistorier