Industriløsninger: C-parts partner i branchen

Perfect fit

Et bredt udvalg af brancher anvender C-Parts, MRO artikler og befæstelse leveret af Würth Industri. Det er der mange grunde til, heriblandt vores kvalitetssikring, innovative løsninger, procesoptimeringssystemer, samt vores mangeårige erfaring, som partner til industrien.

Landbrug

Landbrugsmaskiner er vigtige redskaber for at opnå effektivitet og kvalitet i produktionen af fødevarer. De skal kunne fungere under forskellige miljøer og vejrforhold, som kan påvirke deres ydeevne og levetid. Derfor er det afgørende at vælge de rigtige processer og produkter til fremstilling af landbrugsmaskiner, som sikrer maksimal hastighed med maksimal sikkerhed. Würth Industri tilbyder en bred vifte af produkter inden for industrien til producering af landbrugsmaskiner, overfladesystemer og intralogistikløsninger.

C-parts løsninger til landbrug
Forsyningsløsninger til vedvarende energi

Vedvarende energi

Vedvarende energi er en vigtig del af den grønne omstilling, som skal reducere udledningen af drivhusgasser og sikre en bæredygtig fremtid. Vedvarende energi kommer fra kilder, der ikke løber tør eller forurener miljøet, såsom solteknologi, vindkraft, vandkraft og biomasse. For at fremme udviklingen og udbredelsen af vedvarende energi er det nødvendigt med pålidelige og effektive leverandører af materialer og udstyr til produktion og installation af anlæggene. Würth Industri tilbyder de teknologiske forudsætninger såvel som en on-site service til montering, vedligeholdelse og materialeforsyning.

Byggeri

Over hele verden er bygninger begyndt at vokse ind i himlen. Disse enorme konstruktioner kræver avanceret teknologi og logistik, samt høj sikkerhed for alle involverede. Würth Industri har mange års erfaring med at levere kvalitetsprodukter til byggebranchen. Vi ved, at der er fare for liv og lemmer, når man arbejder i højden, og derfor sætter vi en ære i at levere produkter, der opfylder de højeste standarder for sikkerhed og kvalitet. Würth Industri har specialiseret sig i denne sektors logistiske behov og i de tekniske krav til disse sikkerhedsrelevante forbindelses- og fastgørelseselementer.

C-parts løsning til byggefirmaer
Konstruktion og transport af køretøjer

Cargo

Nye drevteknologier, brug af nye materialer såvel som nye områder som e-mobilitet eller autonom kørsel: transport og køretøjskonstruktion udvikler konstant nye innovationer og sætter tempoet for andre industrier. Dette kræver et innovativt logistikkoncept, der inkluderer en høj grad af digitalisering, automatisering og netværk. Vi tilbyder teknologier, der er specielt tilpasset behovene i denne sektor for at forenkle indkøb af C-Parts.

Maskinteknik

Indenfor maskinteknik er et stort materialebehov samt krav til specialdele i henhold til tegning typisk.Samtidig skal produktionen være absolut sikker, men også fleksibel. Hvis der kun mangler en enkelt skrue eller møtrik, kan der være en materiel mangel, og i værste fald, kan produktionen standse. Vores systemløsninger bidrager til optimering og automatisering af indkøbsprocesser gennem innovative teknologier som RFID.

C-parts løsninger til maskinteknik
C-parts løsninger til medicinalindustrien

Medicinsk teknologi

Når det gælder sundhed, skal intet overlades til tilfældighederne - specielt ikke indenfor medicinsk teknologi. Komplet procesdokumentation og de højeste kvalitetsstandarder for de produkter, der anvendes inden for medicinsk teknologi, er vigtige, selv for produktionsmaterialer som C-Parts. Vores laboratorium er en akkrediteret testfacilitet med mere end 50 standardprocedurer. Der tages altid kvalitet og behov i disse følsomme sektorer i betragtning, på hvert trin i arbejdet.

Serieproduktion

I serieproduktion af forbrugsgoder, er det ikke kun produktion af store mængder, der spiller en rolle, men også ligheden mellem produkterne. For en effektiv strukturering af din produktion sammen med den automatiske opfyldning er den samtidige lave lageropbevaring væsentlig. Med vores centrale fokus på C-Parts, har du en stærk partner ved din side, der til enhver tid kan reagere på behovene i din branche.

C-parts løsninger til serieproduktioner
C-parts løsninger til bilindustrien

Bilindustrien

En mikron støv på et kredsløbskort, fiberrester på en forbindelse, metalpartikler på en skrue: alt dette har absolut ingen plads i produktionen af gearkasser, motorer og elektroniske komponenter. Renhedskrav øges endnu mere for individuelle komponenter, der bruges under montering. Derfor tilbyder Würth Industri løsninger til sikker håndtering af C-Parts for at levere fastgørelseselementer i henhold til deres definerede specifikationer direkte til arbejdspladsen og til montering.

Dine fordele

  • omfattende industriel ekspertise inden for logistiske processer og strukturer
  • specialiseret produktsortiment på mere end 1.400.000 varer
  • teknisk support til vores kunders individuelle løsninger
  • et key account team i feltet der kender industrien og markedets behov
  • et key account in-house team med omfattende viden om produktanvendelser
  • central og/eller lokal support til dine produktionssteder
  • personlig on-site support