Bestillingsmuligheder

Små dele har normalt en lav materialeværdi. Imidlertid er deres indkøb ofte omkostningskrævende - fordi materialesøgning, lageropgørelse og genbestilling af små dele tager meget tid og derfor medfører høje omkostninger.

Opbevarings- og opsamlingssystemerne i vores CPS®ORSY lagerstyringssystem giver dig større effektivitet i din materialestyring og konstant tilgængelighed af dine dele - selvom dine krav er uregelmæssige og ikke kan planlægges. Ved at linke til vores online løsninger automatiseres ordreprocessen uden behov for at indtaste individuelle ordrer. Vi sørger også for lager- og hyldekontrol, så du sparer tid og penge, som du kan investere i dine kerneprocesser.

ORSY® står for ordre med system. Klarhed og gennemsigtighed er især vigtig for os i de løsninger, vi har udviklet gennem årene i samarbejde med vores kunder. Takket være det modulopbyggede design arbejder vi med dig for at tilpasse systemet optimalt til dine behov og den tilgængelige lagerplads, så materialekrav identificeres og dækkes med det samme. Selv varer, der sjældent eller aldrig bruges, identificeres let og fjernes muligvis, så det opnåede rum kan bruges til mere vigtige varer.

 

Dine fordele
  • Maksimal proces pålidelighed gennem gennemsigtig lageroversigt og kontrol
  • Let håndtering uden at belaste dine interne strukturer
  • Omkostningsreduktion
  • Optimal brug af eksisterende lagerplads
  • Hurtig adgang
  • Øget produktivitet gennem automatiserede ordreprocesser

 

Nem bestilling med Würth-appen

Simple genbestilling med Würth Scanner

Med Würth-appen læser du stregkoder for nødvendige varer direkte på reolen, på emballagen eller i stregkodekataloget. Oplysningerne overføres derefter til din indkøbskurv i Würth Online Shoppen, hvor de kan kontrolleres og suppleres, før du bestiller.

 

 

Intelligente systemer til automatiseret genbestilling

Automatiske dispensere

Automatiske dispensere: ORSY®mat

De automatiske dispensere er ideelle til levering af hjælpeudstyr og betjeningsudstyr. Når en vare fjernes, bestiller en af vores ansatte straks en opfyldning og derefter genopfyldes den.

Mere om de fire ORSY®mat-varianter

Kontakt

Kontakt

Vi er her for dig!

Kontakt os på T +45 7320 7320 eller via e-mail på cps@wuerthindustri.dk.