Kanban: Det smarte metode til at optimere dine produktionsprocesser

De meget fleksible Kanban-systemer, der tilbydes af Würth Industri under konceptet CPS®KANBAN, hjælper jer med at gøre jeres lager og produktion effektiv og gennemsigtig. Kanban-systemer bruges til at levere indirekte komponenter - hovedsageligt af større industrielle kunder til fremstilling af maskiner og produkter såvel som til andre produktionsprocesser.

Lær mere om, hvordan Kanban-princippet, Kanban-systemer, RFID-systemer og relaterede løsninger fra Würth Industri hjælper jer med at optimere og effektivisere jeres processer.

Kanban processen

 
Kanban systemet og princippet

Princippet for Kanban-systemet, der stammer fra Japan, er simpelt: Det er et rullende to-kasses system som i modsætning til traditionelle forsyningsmetoder giver C-Parts "just-in-time" direkte på stedet hvor de skal bruges. Systemet kan let justeres, så krav eller volumen ændres, samtidig med at der sikres maksimal levering og forsyningssikkerhed med reducerede lagerniveauer, samt minimal kapitalforpligtlse.

Forskellige typer for optimal Kanban-styring

Vi implementerer den bedst egnede løsning til automatisk opfyldning på jeres lager, skræddersyet til jeres produktion og til de individuelle arbejdssituation og krav, som I måtte have. Vi fokuserer på maksimal tilgængelighed af den rigtige vare, i den rigtige mængde, på det rigtige sted til det rigtige tidspunkt.

RFID Kanban

RFID Kanban systemer til forsyningsstyring

RFID teknologi har fundet vej ind i værdikæden for effektive produktionsvirksomheder. Med RFID Kanban kan I automatisere anskaffelsesprocessen og jeres genbestillinger, styre lagerbeholdningen på en Lean måde og identificere efterspørgselsudsving tidligt i processen.

Digital Kanban Management
Digitalt & intelligent
Kanban management

Komplekse processer øger kravene til automatiserede løsninger. Vores digitale og intelligente løsninger hjælper jer med at optimere jeres forsyningskæde og gøre Lean Management til virkelighed i jeres virksomhed.

Lær mere om Kanban Management

Kanban beholdere
Patenteret & sikker
Kanban beholdere

En bred vifte af artikler til produktion kræver passende opbevaring. Ofte er produktionshallen overfyldte med hylder, og brugen af lagerplads er ineffektiv. Vores Kanban kasser, kaldet bins, tilbyder et effektivt alternativ til jeres materialestrøm.

Gå til Kanban bins

Kanban Service
Individuel & effektiv
Kanban Service

En genopfyldning i et Kanban-system er afhængig af efterspørgslen, jeres branche, jeres behov og jeres C-parts krav. Sammen med jer bliver vi enige om serviceniveauet i Kanban.

Mere information om Kanban Service

Dine fordele

  • Maksimal tilgængelighed af C-parts i jeres produktion
  • Gennemsigtige indkøbsprocesser
  • Reducerede indkøbsomkostninger
  • Lav kapitalforpligtelse
  • Mere fleksibilitet inden for jeres værdikæde
  • Præcis kontrol af varestrømmen
  • Permanent sporbarhed af jeres status inden for Kanban-systemet gennem den specielt udviklede Kanban-styringssoftware såvel som informationsplatformen CPS®ONLINE
  • Just-in-time levering fra det mest moderne logistikcenter for industrielle forsyninger i Europa i Bad Mergentheim
  • Industrielt sortiment med mere end 1.400.000 artikler
  • Personlig rådgivning fra medarbejdere med branchekendskab
Kontakt

Kontakt

Vi er her for dig!

Kontakt os på T +45 7320 7320 eller via e-mail på cps@wuerthindustri.dk.

Download