Effektiv styring af C-Parts til driftsressourcer samt hjælpe- og produktionsressourcer
Hvad er et godt system?

Et perfekt samspil mellem alle funktioner og sikkerheden i at kunne stole på andre.

Hvad er et godt system?

Et perfekt samspil mellem alle funktioner og sikkerheden i at kunne stole på andre.

C-PARTS management til industrien

Supply chain optimering med intelligente systemløsninger

Produktionsressourcer som forbindelseselementer og fastgørelsesteknologi har en lav værdi, men medfører uforholdsmæssigt høje anskaffelses- og procesomkostninger. Vores indkøbssystemer til produktionsmidler, driftsressourcer og hjælpematerialer reducerer manuel indsats, optimerer lagerniveauet og strømline produktionsvirksomheders processer.

Du beslutter for leveringsløsningen, vi gør resten: fra detaljeret, individuel projektplanlægning og implementering af systemet til overtagelsen af ​​planlægning, indkøb og kvalitetskontrol til lager og varedistribution til produktionslinjen.

Vi er opmærksomme på, at en manglende del, selvom den kun har en lav værdi, kan resultere i betydelige omkostninger. Derfor er forsyningssikkerheden vores højeste prioritet. "6 + Rule Rule" beskriver de seks overordnede mål, som "C-Parts. Med sikkerhed. "Begrundelse: Vi leverer vores kunder det rigtige produkt til det rigtige tidspunkt, på det rigtige sted, i den rigtige mængde, i den rigtige kvalitet og til den rigtige pris. Mere om forsyningssikkerheden.

Kanban til levering af produktionsressourcer

Kanban-systemer

Effektiv levering af produktionsressourcer

Det to-containersystem med RFID-teknologi til automatisk påfyldning leverer direkte til forbrugsstedet og giver maksimal forsyningssikkerhed.

Til Kanban-systemerne

Indstillinger for elektronisk indkøb

E-Business

Elektroniske indkøbsløsninger

Elektroniske ordremedier som Würth online shop, Würth app eller Würth scanner er den optimale løsning til hurtige, uafhængige krav. 24 timer, 7 dage om ugen.

Lær mere om e-indkøbsløsninger

Data og statistic
Data og statistic
Maksimal gennemsigtighed og sporbarhed

Vi forbinder vores løsninger direkte til dit ERP-system via EDI eller integrationen af ​​en OCI-interface. For enkel, standardiseret kommunikation og mere frihed til kerneopgaver.

Mere om elektronisk dataudveksling

Integering af egne leverandører
Integering af egne leverandører
Et system. For alle leverandører.

CPS®miLOGISTICS giver dig muligheden for at bruge Kanban-systemet fra Würth Industrie Service til administration af ikke-Würth-dele og til at udvide din C-dele-styring med yderligere leverandører og produktgrupper.

Mere om leverandørintegration

Udleveringsautomater
Udleveringsautomater
Maksimal sikkerhed i din materialestyring

Vores ORSY®mat-løsninger kombinerer enkel opbevaring og levering af hjælpe- og driftsmaterialer med automatiseret, behovsbaseret indkøb.

Mere om vores automatiske automater

Sektorer og referencer

Sektorer og referencer

Vores systemer, produkter og tjenester er skræddersyet til kravene i en lang række industrier. Kompetencehold med erfarne medarbejdere, der er specialiseret i brancherne, har en omfattende forståelse af de specifikke behov og er tilgængelige for dig som en kompetent C-dele-partner med en holistisk tilgang.

Innovationer til morgendagens produktion

At forblive konkurrencedygtig på det globale marked stiller konstant nye udfordringer for produktioner. I Age of Industry 4.0 er der efterspurgte intelligente, selvorganiserende netværkssystemer. Gennem tæt samarbejde med forskning og industri kender vi produktionsvirksomhedernes problemer og skaber innovationer, der udvikler sig sammen med produktionsverdener og deres stigende krav.

Innovative forsyningssystemer
C-dele og C-dele styring

C dele - små dele. Stor indflydelse!

For C-dele såsom skruer, møtrikker og skiver er anskaffelsesindsatsen uforholdsmæssigt høj sammenlignet med anskaffelsesværdien. Da der ofte kræves et stort antal forskellige C-dele til et enkelt produkt, er deres andel af de dele, der skal anskaffes, ekstremt høj i mange virksomheder. Effektiv C-parts management håndterer disse udfordringer!