Innovationer & Industri 4.0

I Würth Industri sætter vi innovation højt i vores arbejde med at skabe nye og bedre produkter til vores kunder. Vi tør at tænke anderledes og udfordre det eksisterende, når vi designer løsninger, som ingen har set før. Innovation er det fundament, som vores virksomhed bygger på.

En innovativ løsning, som flere brancher i dag bruger, er CPS® - C-Part Solutions, som tilbyder skræddersyede forsynings- og logistikkoncepter. En løsning, der kom til verden takket være vores innovationsevne og mod på at udfordre den traditionelle levering af C-Parts.

Innovation

Hvorfor være innovative?

Vi er innovative, fordi vi er en del af vores kunders udvikling. Hos Würth Industri tror vi nemlig på, at et tæt samarbejde skaber værdi. Derfor har vi skabt konceptet ”Taking part in your business.” For os handler et samarbejde ikke om at presse standardløsninger igennem, men om at skabe værdi med det stærkeste produktudvalg og ressourcebesparende løsninger. Og det betyder ofte, at vi skal være innovative – så du kan fokusere på din kerneforretning.

Du kan finde os her:

Kontakt

Kontakt

Vi er her for dig!

Ud over dette sortiment af produkter er kontaktpersoner med produkt- og brancheekspertise til rådighed for at rådgive dig.

Kontakt os på T +45 7320 7320 eller via e-mail på product@wuerthindustri.dk.

Downloads

Download

Yderligere dokumenter om andre emner?