VI ER MED JER HELE VEJEN!

Würth Industri tilbyder et bredt produktsortiment og integrerede logistikløsninger, der er skræddersyede til netop din virksomhed. C-Parts management giver maksimal forsyningssikkerhed, og samtidig får du optimalt overblik over dit materialeforbrug.

HVORFOR VÆLGE WÜRTH INDUSTRI?
HVORFOR VÆLGE WÜRTH INDUSTRI?

“Taking part in your business”. Bliv klogere på hvad vi mener med dét og på, hvordan og hvorfor Würth Industri skiller sig ud fra andre leverandører på markedet.

Arrangementer
ARRANGEMENTER, MESSER OG NETVÆRK

Få overblik over hvad vi har på tapetet af kommende arrangementer og messer. Vi vil så gerne møde dig.

ER DU VORES NYE KOLLEGA?
ER DU VORES NYE KOLLEGA?

Bliv en del at Würth Industri og få verdens bedste kollegaer. Din hverdag bliver fyldt med faglige udfordringer, professionel sparring – og god stemning. Se vores spændende karrieremuligheder her.

VENDING LØSNINGER
VENDING LØSNINGER

ORSY®mat automater bruges til sikker lagring og udlevering af MRO-artikler – samt automatiseret opfyldning.

Kanban systemer
KANBAN SYSTEMER

Automatisk genopfyldning af produktionsmaterialer i rette tid via det intelligente RFID to-kasse system.

Fastgørelsesmidler
IKKE ALT GULD SKINNER!

En grundlæggende del af vores Würth DNA, er vores viden om, samt ekspertise indenfor befæstelse. Vi er klar til at hjælpe dig med rådgivning og produktudvikling.

Om os

Hvem er Würth Industri?

Læs mere om hvem Würth Industri er, om vores forretningsgrundlag og værdier. Og bliv samtidig klogere på, hvordan vi kan hjælpe med optimering og automatisering i din virksomhed. Vi finder sammen den bedste løsning for jer.

Kontakt os

Vores dygtige team er klar til at hjælpe dig! Vi er total leverandør af C-Parts og befæstelse – og vi har mere end 100 års erfaring, så du kan trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om. Lad os hjælpe dig med at skræddersy en løsning, der giver dig mere tid til at koncentrere dig om din kernekompentence.

Kontakt