VI ER MED JER HELE VEJEN!

Hos Würth Industri Danmark, får du mere end bare et bredt produktsortiment og integrerede logistikløsninger, der er skræddersyet til netop din virksomhed.

Du får en partner, der hjælper dig med at optimere din forretning med skræddersyede løsninger for at imødekomme dine kundespecifikke behov.

Vi leverer automatisk de varer, du har brug for, når du har brug for dem. Vores eksperter supporterer på områder som befæstelse, personlige værnemidler og kemi, for at du kan få de bedste løsninger til din virksomhed.

HVORFOR VÆLGE WÜRTH INDUSTRI?
HVORFOR VÆLGE WÜRTH INDUSTRI?

“Taking part in your business”. Bliv klogere på hvad vi mener med dét og på, hvordan og hvorfor Würth Industri skiller sig ud fra andre leverandører på markedet.

Arrangementer
ALTID VED HÅNDEN

Med vores app er det nemt altid at holde sig opdateret på muligheder og produkter i vores sortiment. Hent den i dag og oplev en verden af muligheder.

KUNDESPECIFIKKE DESIGNS

Vi overtager indkøbsprocessen af special- og tegningsdele og støtter dig fra produktidé til serieproduktion.

Mere om specialdele

VENDING LØSNINGER
VENDING LØSNINGER

ORSY®mat automater bruges til sikker lagring og udlevering af MRO-artikler – samt automatiseret opfyldning.

Kanban systemer
KANBAN SYSTEMER

Automatisk genopfyldning af produktionsmaterialer i rette tid via det intelligente RFID to-kasse system.

Fastgørelsesmidler
IKKE ALT GULD SKINNER!

En grundlæggende del af vores Würth DNA, er vores viden om, samt ekspertise indenfor befæstelse. Vi er klar til at hjælpe dig med rådgivning og produktudvikling.

Service
Produktsortiment
Alt fra en kilde

Vores produktsortiment spænder over mere end 1.400.00 artikler indenfor befæstelse, standard og specialdele, samt MRO produkter. e-shop

sustainaibility
Bæredygtighed
Vi tager ansvar

For Würth Group er bæredygtighed et vigtigt fokus. Ved brug af vedvarende energikilder, stræber vi efter klimaneutralitet, som afhænger af cirkulære forbindelser og muligheder indenfor klima, sociale standarter og materielle livscyklusser. Læs mere om vores bæredygtighedsmål her

Lean production
Forsyningsløsninger
For en lean produktion

Vi tilbyder ikke kun materialer til tiden, men også levering lige til der hvor du behøver os, så du kan anvende dine ressourcer, hvor du har brug for dem i fremtiden!

Skræddersyet. Speciallavet. Standartiseret. Lean production

Om os

Hvem er Würth Industri?

Læs mere om hvem Würth Industri er, om vores forretningsgrundlag og værdier. Og bliv samtidig klogere på, hvordan vi kan hjælpe med optimering og automatisering i din virksomhed. Vi finder sammen den bedste løsning for jer.

Kontakt os

Vores dygtige team er klar til at hjælpe dig! Vi er total leverandør af C-Parts og befæstelse – og vi har mere end 100 års erfaring. Lad os hjælpe dig med at skræddersy en løsning, der giver dig mere tid til at koncentrere dig om din kernekompentence.

Kontakt