Kontaktformular C-Parts Management

Contact form

Vores team af kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe. De er både fagligt stærke og servicemindede – og altid klar med hurtig service og gode råd.

Kontakt os nu på telefon: 7320 7320

Indtast blot din meddelelse og klik på Send-knappen. Vores medarbejdere besvarer din anmodning så hurtigt som muligt.

Würth Industrie Service GmbH & Co. KG indsamler og behandler de personlige data, der er angivet i formularen for at behandle den ønskede anmodning. Bemærk markeringen af de obligatoriske felter. Retsgrundlaget for behandling af de obligatoriske data, er Art. 6 (1) lit. b GDPR, gennemførelse af en foranstaltning som finder sted før en kontrakt er underskrevet. Behandlingen af de data, du frivilligt leverer, foregår på grundlag af art. 6 stk. 1 lit. f GPDR. Derefter er behandling, der er nødvendig for at beskytte vores legitime interesser, tilladt. Vores legitime interesse er at have kontakt med dig, vores kunder, for at forbedre vores kvalitet af rådgivning og at kunne kontakte dig lettere i tilfælde af spørgsmål. De indsamlede data gemmes kun af os, så længe det er nødvendigt til behandlingen af din forespørgsel såvel som for kontakten med dig. Derefter slettes de.

Yderligere oplysninger om databeskyttelse, især vedrørende dine rettigheder til information, korrektion, sletning, begrænsning af behandling, indsigelse og klage, findes i vores Fortrolighedspolitik.