Compliance

Würth-gruppen supporterer inden for handel med monterings- og fastgørelsesmaterialer. Vi tilbyder vores kunder et bredt sortiment af produkter og løsninger, der dækker alle behov.

Vores virksomhedskultur er baseret på værdier som pålidelighed, ærlighed og gensidig tillid, dette har vi praktiseret siden 1970.

Vi tror på, at disse værdier er afgørende for at skabe langvarige relationer med vores medarbejdere og kunder. Vi stræber efter at levere den bedste service og kvalitet i alt hvad vi gør. Würth-gruppen er mere end bare en leverandør – vi er en partner, der hjælper dig med at nå dine mål.

Som virksomhed føler vi et ansvar for at fremme disse egenskaber. Derfor har vi i fællesskab lavet dokumentet ’Code of Compliance of the Würth Group’, som er frit tilgængeligt for alle.

Code of comliance

Koncerndækkende gældende Code of Compliance

Gensidig tillid, forudsigelighed, ærlighed og ligefremhed i forhold til interne og eksterne relationer er de grundlæggende principper, som er fast forankret i Würth Group. En virksomhedskultur af en særlig art - baseret på grundlæggende værdier som påskønnelse af alle medarbejdere og deres præstationer samt et enormt engagement over for kunderne. Prof. Dr. h. c. mult. Reinhold Würth lagde grundlaget for familievirksomhed med denne tilgang.

Code of conduct

Code of conduct i Würth Industri

Vores principper er fast forankret i adfærdskodeksen. Det giver orientering, rådgivning og støtte til compliant adfærd på arbejdspladsen, som en del af virksomheden og som samarbejdspartner. Sammen påtager vi os ansvaret f.eks. for retfærdige og sociale arbejdsforhold og for miljøet ved at forpligte sig til at overholde gældende love og regler og Code of Conduct.

SpeakUp

Würth-mindsettet er ærligt og fuld af integritet

Det er vores ønske at fremme en ansvarsfølelse hos vores medarbejdere, så de føler, at de kan sige, hvad de har på hjertet. Netop derfor er det muligt for medarbejdere og kunder at indrapportere kriminelle handlinger og andre compliance-overtrædelser.

Dette gøres via vores webbaserede værktøj, som går under navnet BKMS-system (Business Keeper Monitoring System).

Würth Industri Danmark
Privatlivspolitik / GDPR

Kontakt

Kontakt

Vi er her for dig!

Kontakt os på T +45 7320 7320 eller via e-mail på salg@wuerthindustri.dk.

Download

Download

Yderligere dokumenter om andre emner i Würth Group