Würth Stregkodescanner - bestillingssystem der bruger stregkodescanner

Bestillinger med stregkodescanneren er så let som aldrig før!

Ved at bruge stregkodescannere øger I effektiviteten i jeres lagerreoler og materialelager. Fordelene er resultatet af fuldstændig eliminering af manuel bestilling sammen med inputfejl samt en automatisering af bestillingsprocessen og forkortelse af procestider. Desuden får I et komplet overblik over jeres lagre, vareforbrug og lagerhåndtering.

Würth scanner - automatisk forsyningssystem

 

Forbindelse af online og offline: mindst mulig indsats, maksimal effektivitet

Scan

Brug Würth laserscanner til at læse stregkoder, når og hvor I vil. I skal blot scanne vareoplysningerne fra reolen, fra ORSY®-emballagen eller læse stregkoden i kataloget, hvorefter I har alle de nødvendige ordredetaljer tilgængelige online - så snart dataene er overført. I kan gemme alle elementerne på jeres enhed, indtil jeres ordre er placeret.

Tjek

Oplysningerne indfanges og overføres til jeres indkøbskurv i Würth E-shoppen, hvor I kan tjekke dem og tilføje flere varer, hvis I vil. I kan tildele omkostningscentre, ordrenumre, varenumre og leveringsadresser for direkte at justere købet med jeres interne processer.

Bestil

Overfør jeres ordre til Würth Industri systemet ved at klikke på en knap. I vil straks modtage en bekræftelse af jeres ordre. Produktet leveres i henhold til jeres valgte indstillinger og den registrerede adresse.

Leveret!

Andre muligheder lige ved hånden: medarbejderadministration, allokering af omkostningscentre, styring af leveringsadresse, inventar, budgetallokering, godkendelsesarbejdsgang

ORSY® reolsystemer

CPS®Kanban lagerstyring

Det perfekte supplement til vores stregkodescanner? Kanban reolsystemer!

Vores kanban reolsystemet fås i forskellige versioner og konfigureres individuelt til jeres behov. På denne måde har du et optimalt overblik over dine materialer og kan scanne produkterne med stregkodescanneren, hvis du ønsker at placere en ny ordre.

Er I interesseret i vores løsning?

Bestil en scanner via mail på cps@wuerthindustri.dk, forbind og start!

For alle ældre scannere har I brug for en speciel software. Download software

Kontakt

Kontakt

Vi er her for dig!

Kontakt os på T +45 7320 7320 eller via e-mail på cps@wuerthindustri.dk.

Download