Kanban-kontrol: Individuelle løsninger til optimal produktion

RFID-Kanban systemer

Genopfyldning i et Kanban-system påbegyndes afhængigt af efterspørgsel under hensyntagen til jeres branche, jeres behov og jeres krav til C-Parts. Vi samarbejder med vores kunder om at aftale serviceniveauet og teknologien til den automatiske dataoverførsel samt et individuelt logistikkoncept.

Kanban-teknologier: Innovativ og sikker.

Mere end halvdelen af vores kunder bruger allerede standard RFID-baserede Kanban-systemer til at kontrollere deres materialestrøm. Samlebånd bliver mere og mere fleksible, digitalisering er nu næsten en selvfølge. Alle processer skal være Lean og effektive helt til den fuldautomatiske forsyning af C-Parts.

Würth Industri har satset på RFID Kanban-systemer til produktionsmateriale og udvikler løbende nye applikationer vedrørende radiofrekvensidentifikation. Hjertet i denne teknologi er de integrerede transpondere, der lagrer information som containertype, artikelnummer, beskrivelse, udfyldningsvolumen og batch og om nødvendigt automatisk udløser en ordre. Til dette overføres dataene direkte fra kundens produktionssted til Würth Industris centrallageret i Bad Mergentheim.

Fremtidens Kanban - Intelligent og fornuftigt

Konceptet bag RFID vil blive mere og mere populært, da industrikunder er meget interesserede i at have et komplet overblik over deres lager, hvilket er en vigtig succesfaktor for effektive produktionsprocesser. Dette er grunden til, at vi fokuserer på at udvikle denne teknologi videre, for eksempel til industri 4.0. Find nye løsninger og pilotprojekter her i oversigten.

Kontakt

Kontakt

Vi er her for dig!

Kontakt os på T +45 7320 7320 eller via e-mail på cps@wuerthindustri.dk.

Download