Kanban-princippet: Optimal kontrol af produktionsprocessen takket være Kanban-systemet

Kanban-princip - Godt at vide

Kanban-princippet blev oprindeligt udviklet af Taiichi Ohno hos Toyota i Japan i 1947. Det er et system baseret på trækprincippet til at kontrollere materialestrøm og produktion. Målet er at sikre en problemfri materialeforsyning til produktionen. Traditionelle Kanban-systemer bruger to kasser i en cyklus og et Kanban-label med information til at kontrollere produktionsprocessen. Alle detaljer såsom varenummer og beskrivelse, påfyldningsmængde i kassen og leverandør skrives på dette informationskort.

Kanban-processen hos Würth - Leveringssikkerhed for jeres C-parts

Materialestrømmen styres i Kanban-systemer af Würth Industri via to kasser, vores Würth bins W-KLT®2.0. KLT®2.0. De anvendte bin-labels er en Kanban-etikette i kombination med forskellige teknologier til automatisk kontrol af jeres produktionsproces. Tidligere blev en håndscanner brugt til at udløse efterspørgslen, i dag bruger mere end halvdelen af vores kunder standard RFID-baserede systemløsninger til automatisk genbestilling og i fremtiden kan der bruges optiske, intelligente teknologier som iBin®-moduler.
I Kanban-systemet fra Würth Industri kan I administrere jeres direkte materialer såsom befæstelses elementer, befæstelses teknologi, DIN / standarddele samt special- og tegningsdele såvel som til jeres behov inden for MRO, værktøj og værnemidler.

Kanban cyklus

Datahåndtering i Kanban-processer

Hver kasse-bevægelse fanges og dokumenteres, så vi når som helst kan give jer information om status for jeres Kanban-system. Dette er aktiveret afKanban Management Software udviklet internt og vores specialiserede europæiske Kanban logistikcenter i Bad Mergentheim, samt stregkodede etiketter eller RFID-tags.

Dataene bruges til at planlægge alle C-parts tæt på brugspunktet, til at optimere lagerniveauer og lagerteknologi regelmæssigt og til at opdatere statistiske data. Som kunde kan I også finde alle data ved hjælp af WIS Portal informationsplatformen.

På samme tid kan en række specialprodukter, produkter designet ifølge tegninger og specifikke varegrupper håndteres effektivt. Vores medarbejdere planlægger jeres specifikke, omkostningsoptimerede løsning i samråd med alle afdelinger. Vi implementerer systemet i samarbejde med jeres virksomhed og yder yderligere support til produktstandardisering af jeres C-Parts.

Kontakt

Kontakt

Vi er her for dig!

Kontakt os på T +45 7320 7320 eller via e-mail på cps@wuerthindustri.dk.

Download